Fabriken

FÖRELÄSNING & WORKSHOP

Fabriken är en tragikomisk föreläsning om att göra val utan att förstå konsekvenserna. Av och med Mattias Josefsson.

Bokning: Talarforum Mer info:  Mattias Josefsson 070-6763889, mattias@fabriken.info

”Fabriken handlar om att göra val utan att förstå konsekvenserna. Om att följa andras värderingar, förväntningar och åsikter. En historia om rädsla, prestige och brist på självinsikt. Jag hoppas att den skakar om och väcker tankar.”

– Mattias Josefsson

Fabriken är en historia med hög igenkänningsfaktor som belyser vikten av att hitta meningen med jobbet. En föreläsning – eller föreställning – som inte påminner om något annat du har sett.

Vi följer G som gör karriär utan att egentligen förstå varför. Han tar den till synes enklaste vägen och bländas av titlar och dyra klockor istället för att lägga kraften på att verkligen förstå vad som driver honom. Han och hans omgivning får betala ett högt pris. Men när G för sista gången lämnar Fabriken börjar han sakta få tillbaka hoppet.

Föreläsningen kan hållas separat eller som en katalysator tillsammans en workshop där deltagarna arbetar med frågeställningar kring identitet, utveckling och mod på individ-, grupp- eller organisationsnivå.

Röster om Fabriken

”Fabriken gjorde mer för vår arbetsgrupp än tidigare flera dagars interventioner. Vi rekommenderar Mattias och Fabriken varmt till alla som arbetar i grupp oavsett vad gruppen arbetar med.”

– Anna-Karin Rybeck. Fil Dr Verksamhetschef Somaya kvinno o tjejjour

”I Fabriken finns vi alla, vi är alla Fabriken, det är ett skickligt sätt att driva verkligheten, med mod, riva ner domar, fördomar för att skapa plats åt något som både ger och tar. Ett delat socialt ansvar på ett praktiskt och intressant sätt framfört av en genuin, trevlig och ytterst sympatisk person. Jag vill ge alla mina starkaste rekommendationer att delta i Fabriken.”

– Dennis Jansson. Harvard Association Alumnus ID: 0004793263

Om Mattias Josefsson

Mattias har en bakgrund som bland annat vd, marknadschef och bildredaktör. Han har arbetat i stora koncerner, internationellt och i entreprenörsföretag inom media. Han har också arbetat inom mentalvården och skolan och har de senaste åren med stor framgång coachat hundratals människor och stöttat företag och chefer med organisations- och affärsutveckling.

FBICON

Fabriken i media

Hotell & Konferens

hotellkonferens

Aftonbladet

3.1 reportage aftonbladet aug 20153.2 reportage aftonbladet aug 2015

Tidningen Chef

2 artiklel tidningen chef juni 2015